Πολιτική Κρατήσεων

Όροι αφίξεων και αναχωρήσεων

  • ώρα άφιξης στο δωμάτιο 14:00
  • ώρα αναχώρησης από το δωμάτιο 12:00
  • εάν αναχωρήσετε από το δωμάτιο (12:00 – 18:00) θα χρεωθείτε επιπλέον το 30% της αξίας μιας διανυκτέρευσης
  • εάν η αναχώρηση γίνει μετά την 18:00 θα χρεώνεται ολόκληρη η ημέρα
  • ενημερώνεται το κατάλυμα για τυχόν μεταμεσονύκτια άφιξη

Ακυρώσεις και αλλαγές

Παράταση διακοπών

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τις διακοπές του, κατά την διάρκεια της διαμονής του στο Enastron Villas ο υπεύθυνος διαχειριστής του Enastron δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα παραμείνει στο ίδιο δωμάτιο. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τις διακοπές του, πριν την άφιξή του στο ξενοδοχείο, θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο διαχειριστή του Enastron.

Αλλαγές

Για αλλαγή ημερομηνιών της διαμονής, ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο διαχειριστή του Enastron. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να μειώσει την διάρκεια της διαμονής του, θα γίνεται παρακράτηση του 50% του ποσού των υπολοίπων ημερών από τον υπεύθυνο διαχειριστή του Enastron εφόσον η ενημέρωση του γίνει μετά την άφιξή του στο ξενοδοχείο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσει εντός 15 ημερών πριν την άφιξη του με τον υπεύθυνο διαχειριστή του Enastron.

Ακύρωση κράτησης

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο διαχειριστή του Enastron. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε χρονική στιγμή, με τις παρακάτω κυρώσεις.

Κόστος ακύρωσης κράτησης

Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει:

  • 22 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, επιστρέφεται σε αυτόν η προκαταβολή (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη)
  • 14 έως 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, επιστρέφεται σε αυτόν το 30% της προκαταβολής (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη)
  • Μη εμφάνιση στο κατάλυμα την καθορισμένη ημέρα άφιξης έως τις 23:00, χρεώνεται το 100% του συνολικού ποσού της συμφωνημένης περιόδου
  • Αναχώρηση πριν την συμφωνημένη ημερομηνία χρεώνεται το 50% του ποσού των υπολοίπων ημερών.

(Ε.Ο.Τ. ν.1652/ 1986 , αρθ. 8, Τουριστικής και Ξενοδοχειακής Νομοθεσίας)

Κρατήσεις και Επιβεβαιώσεις κράτησης

Κράτηση δωματίων μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Για την κράτηση δωματίων μέσω e-mail ή τηλεφώνου πρέπει να κατατεθεί το 25% του συνολικού ποσού στον αριθμό λογαριασμού τραπέζης που θα σας δώσουμε εμείς.

Εσείς πρέπει να μας στείλετε με φαξ στο 27610 71172 ή ηλεκτρονικά με e-mail (info@enastronvillas.gr) την απόδειξη κατάθεσης στην οποία θα εμφανίζεται το ίδιο επώνυμο με το οποίο έγινε η κράτηση καθώς και ο αριθμός ενός κινητού τηλεφώνου.

Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό επικοινωνήστε τηλεφωνικώς μαζί μας για την επιβεβαίωση της κράτησης.Διαφορετικά η κράτηση ακυρώνεται χωρίς άλλη ενημέρωση και το δωμάτιο απελευθερώνεται.

Στην συνέχεια εμείς θα σας στείλουμε την επιβεβαίωση της κράτησης με το όνομα σας, την συνολική αξία των διανυκτερεύσεων και τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης. Εσείς θα ήταν επιθυμητό να το εκτυπώσετε και να το παρουσιάσετε κατά την άφιξη σας. Το υπόλοιπο ποσόν θα δοθεί κατά την άφιξη σας στο Enastron Villas.

Ταυτότητα ή διαβατήριο είναι απαραίτητο να μας παρουσιάσετε κατά την άφιξη σας στο Enastron Villas.

Για να κάνετε κράτηση δωματίου πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.

Πολιτική Προκαταβολής

Για να κάνετε την κράτησή σας είναι απαραίτητο να προκαταβάλλετε το 25% του συνολικού ποσού της διαμονής σε χρονικό διάστημα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή επιβεβαίωσης της κράτησης σας μέσω:

  • Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συνεννόησης
ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
Κάντε εγγραφή για να λάβετε 21% έκπτωση στην κράτησή σας!
Μπορείτε να εγγραφείτε στο Enastron Villas Loyalty Club με το προσωπικό σας email ή τον λογαριασμό σας στο Facebook ή τον λογαριασμό Google.